Welkom op Flautino.be

Wat is Flautino?
Flautino is een muziekatelier in Herentals voor jonge kinderen waar je dwarsfluit kan leren spelen van de leeftijd van 4 tot 8 jaar volgens de principes van de Suzuki-methode:
zoals elk kind zijn moedertaal leert praten, zo kan het ook dwarsfluit leren spelen! Vanaf de geboorte wordt een kind liefdevol omringd door taal. Als dit ook met muziek gebeurt, wordt dit zijn tweede moedertaal. Het wordt een boeiend gebeuren voor kind en ouder: samen elke dag muziek maken op een speelse manier vanuit de leefwereld van het kind.

Een kind wordt best gemotiveerd door een ander kind. Kom gerust een kijkje nemen bij Flautino tijdens de lessen, samen met je kind.

In een gemoedelijke en speelse sfeer worden de bouwstenen van de muzikale en instrumentale ontwikkeling gelegd. De kinderen kunnen nog niet lezen, alles wordt auditief aangeleerd.

Regelmatig krijgen de kinderen gelegenheid om op te treden tijdens concerten voor familie en vrienden, in groep maar ook als solist. Via de muziek wordt ook de wereld ontdekt d.m.v. nationale en internationale workshops: muziek is een universele taal en brengt het kind in contact met kinderen uit andere landen.

 

Alle info via de contactpagina!